ons

Wie zijn wij?

Onze gemeente maakt deel uit van de Protestantse Kerk in Nederland.
Wij staan bekend als een warme, betrokken gemeenschap met eigentijdse vieringen op zondag en een gevarieerd aanbod aan doordeweekse activiteiten en gespreksgroepen. Daarmee richten wij ons op mensen van binnen en buiten de kerk, van binnen Prinsenbeek en daarbuiten.

Vieren, verbinden, verdiepen en vernieuwen

Het vieren van Gods liefde staat in onze gemeenschap centraal. Wij voelen ons verbonden met elkaar in onze zoektocht met God en dienst aan medemensen. In en rond de vieringen ontmoeten wij elkaar graag. Wij verbinden ons met onze omgeving, dorpsgenoten en we geven aandacht aan wat speelt in de samenleving. Wij verlangen naar verdieping van ons geloof en willen een lerende gemeente zijn. Wij willen ons vernieuwen door in de christelijke traditie te zoeken naar een eigentijdse invulling van vertrouwde geloofswoorden en vormen.

Op zondag

Iedere zondag houden wij een viering. In ons kerkgebouw Het Kruispunt komen wij samen met jong en oud, met gelovigen en zoekenden. Voor de jongsten is er opvang, voor kinderen van de basisschool een eigen programma en om de week is er jeugdkerk voor de jeugd tot ca. 16 jaar. Na de viering is er koffie, thee en ontmoeting.

Vanwege de corona-maatregelen hebben de vieringen momenteel een aangepaste vorm: ze zijn kort, actueel en met luistermuziek. Hiermee richten we ons op de thuisluisteraar. Wie een viering bij wil wonen in Het Kruispunt, kan zich vanaf donderdag 9.00 uur tot zaterdag 20.00 uur aanmelden via scriba@hetkruispunt.org of 06-12517970.

Nader kennismaken?

Op deze website vind je veel informatie.
Je bent van harte welkom!