kerk
handen
knd
all4himm
kerst

Zondag 8 augustus

10.30 uur dienst in de Grote Kerk van Breda

U kunt zich voor deze dienst aanmelden met dit:
formulier

Evelyn-2

Welkom in Het Kruispunt of online.
Nu ook met beeld!

Iedere zondag is er om 10.30 uur een kerkdienst in Het Kruispunt. Ook gasten zijn van harte welkom! Tevoren aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen. In de kerk volgen we het advies van de RIVM en de PKN en houden dus 1,5 meter afstand van elkaar. Er wordt ook weer gezongen.

Wil je de dienst thuis mee beleven? Dat kan nu ook met beeld! Je vindt de beelduitzending op www.kerkdienstgemist.nl.
Daar staat iedere week ook een digitale Kerkbrief, met liedteksten, lezingen enz. Je kunt de diensten live bekijken of terugkijken op een later moment.

welkom

Welkom

Welkom op de website van Het Kruispunt, Protestantse kerk in Prinsenbeek.

Graag laten wij je zien wie wij zijn, wat wij geloven en wat wij doen, op zondag en door de week. Onze welkomstfolder vind je hier.
We ontmoeten je graag bij een viering in Het Kruispunt (en online ) of bij een van onze doordeweekse activiteiten.
Heb je vragen of wil je persoonlijk kennismaken? Neem dan contact op met onze predikante
ds. Evelyn Quaak-Kloet (06 28167645) of pastor@hetkruispunt.org.

welkom

Het Kruispunt Podcast

- Paul Depla - 16 juli 2021 -
“Als je een brug wilt slaan naar de ander, durf je eigen positie te verlaten om samen de brug over te gaan.”

Burgemeester Paul Depla vertelt over zijn leven, waarin van jongs af aan sport en politiek een centrale rol spelen. Hij beschrijft op een toegankelijke manier zijn drijfveren, en de verschillende kruispunten in zijn leven. Paul voelt zich veel beter op zijn plaats in de locale ‘mensen-politiek’ dan in de ‘papieren politiek’ in Den Haag. Een inspirerend verhaal over oog hebben voor de ander, via grote projecten in de stad maar zeker ook in persoonlijk contact op kleine schaal.


Voor meer inspirerende podcasts klik hier

Tikkie

De collecte op zondag 1 augustus is bestemd voor
"het Annahuis in Breda"

Het Annahuis is een plek waar iedereen welkom is en de aandacht in het bijzonder uitgaat naar mensen in de meest kwetsbare posities. Het gaat dan vaak om dak- en thuislozen, mensen die uit hun huis worden gezet of net uit detentie komen, en vaak is sprake van problemen van psychiatrische en financiële aard, verslavingsproblemen of relatieproblemen. Corona en de lockdown maken deze problemen alleen maar groter.
Op de leesplank in de hal vindt u een aantal exemplaren van het Jaarmagazine van het Annahuis. In de begeleidende brief aan Het Kruispunt lezen we ‘Enorme dank en waarderingen dat het Annahuis zo vaak op uw collecterooster staat! Hierdoor blijft ons noodfonds gevuld om mensen te helpen met kleding, maaltijden, tentjes, slaapzakken, toiletartikelen en materialen voor het Atelier.’


U kunt voor uw gift enkele weken geen gebruik maken van het TIKKIE. Dit komt omdat we als Diaconie het Tikkie zodanig intensief gebruikt hebben dat dit niet meer door de bank geaccepteerd wordt en we over moeten gaan op een Zakelijke rekening. Dit proces loopt maar zal nog enige tijd duren.
U kunt uw gift natuurlijk wel overmaken op de rekening van de Diaconie.
NL60 ABNA 0459 7501 86 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Prinsenbeek.
graag met vermelding "Annahuis Breda"
Ook kunt u geven in de collectezak in de hal.

likeons

Volg ons op Facebook

Wij zijn natuurlijk ook op Facebook te vinden.
Op de hoogte blijven?
Bezoek dan niet alleen regelmatig deze website, maar volg "Het Kruispunt Prinsenbeek" ook op Facebook.

radio

Wilt u de kerkdienst graag live luisteren of juist een kerkdienst terugluisteren? Dat kan! klik op de radio voor de mogelijkheden.

anbi

Vanaf 1 januari 2014 gelden er nieuwe voorwaarden voor de algemeen nut beogende instelling (ANBI). Lees hier meer over het ANBI.

contact

Mocht u vragen of opmerkingen over de website hebben dan kunt u dit melden bij de webmaster