kerk
handen
knd
all4himm
kerst


Zondag 25 augustus


In de dienst van 10.00 uur gaat voor:
Ds. Mevr. A.N. Driebergen uit Noordeloos

Er is kindernevendienst en voor de allerkleinsten is er crèche.


Kerkdienst gemist? Luister nu

PKN

Op zoek naar verdieping

"Een goed gesprek" is het jaar thema van de Protestantse Kerk in Nederland voor het nieuwe kerkelijke seizoen. Hier sluiten wij in het Kruispunt bij aan en bouwen we verder aan een gastvrije en open gemeente, de beleidslijn van de afgelopen jaren. We willen doorgaan met verbinding zoeken met elkaar en met anderen in het dorp. We bieden we ruimte aan gasten in onze gemeenschap door middel van o.a. de Goede Burenzondagen, de leeskring Spiritualiteit en voor het eerst dit jaar Top 2000 kerkdienst op 28 december
Er zijn tal van mogelijkheden om bij dit thema betrokken te zijn. Lees onze verdiepingsfolder voor komend jaar, kijk wat bij je past en noteer de data alvast in je agenda.

Radio

"Zin, Zout & Zegen"

"Zin, Zout & Zegen" is een radio programma dat een reis door Nederland maakt met aandacht voor authentieke geloofsverhalen en de rol van "geloof" in het dagelijkse leven. Op Paaszondag is "Zin, Zout & Zegen" met François Olsthoorn meegegaan naar onze gemeente.
Luister
hier naar het interview en hoor wat hem naar de kerk brengt en wat hij mee naar huis neemt; de nieuwe week in.

likeons

Volg ons op Facebook

Wij zijn natuurlijk ook op Facebook te vinden.
Op de hoogte blijven?
Bezoek dan niet alleen regelmatig deze website, maar volg "Het Kruispunt Prinsenbeek" ook op Facebook.

vlag

Nashvilleverklaring past op geen enkele manier bij onze visie van kerk-zijn

De Protestantse Gemeente het Kruispunt in Prinsenbeek is een open en veelkleurige gemeente waarin het vieren van Gods liefde, verbondenheid met Jezus Christus en mensen naast dienstbaarheid aan God, mens en samenleving centraal staat.
De strekking van de zgn. Nashvilleverklaring past op geen enkele manier bij onze visie van
kerk-zijn. In onze reactie sluiten wij aan bij de verklaring van de landelijke protestantse kerk (PKN) die deze verklaring “theologisch eenzijdig en gesloten en pastoraal onverantwoord” noemt.
Lees hier het artikel van Ds. René de Reuver.

radio

Wilt u de kerkdienst graag live luisteren of juist een kerkdienst terugluisteren? Dat kan! klik op de radio voor de mogelijkheden.

anbi

Vanaf 1 januari 2014 gelden er nieuwe voorwaarden voor de algemeen nut beogende instelling (ANBI). Lees hier meer over het ANBI.

contact

Mocht u vragen of opmerkingen over de website hebben dan kunt u dit melden bij de webmaster