kerk
handen
knd
all4himm
kerst

Zondag 9 augustus

10.30 uur Geen dienst in het Kruispunt.
Dienst in de Grote Kerk van Breda


Je kunt je tot zaterdag 8 augustus 12.00 uur aanmelden om aanwezig te zijn in de Grote Kerk via www.pknbreda.nl/formulier, maximaal 100 mensen per dienst.
 
Door technische beperkingen is de dienst pas achteraf te beluisteren op hier
klok

Vieringen in Het Kruispunt in juli en augustus 2020

In de zomermaanden bent u wekelijks welkom bij onze zondagse vieringen in Het Kruispunt
en online op www.kerkdienstgemist.nl.
In de kerkzaal is ruimte voor 50 tot 60 personen op 1,5 m afstand. Aanmelden om een dienst bij te wonen is in juli en augustus niet noodzakelijk. Wie helemaal zeker wil zijn van een plekje, kan zich tevoren opgeven via scriba@hetkruispunt.org of 06-12517970.
Dit kan wekelijks tot zaterdag 20.00 uur.
De viering met online uitzending begint om 10.30 uur. Er is bij iedere dienst opvang voor kinderen. In de schoolvakantieweken (19 juli t/m 23 augustus) is er wel crèche, maar geen kindernevendienst. De vorm van de vieringen blijft ongewijzigd: kort, actueel en met luistermuziek. Er is nog geen samenzang en ook geen koffie na afloop.
Alle richtlijnen voor afstand en hygiëne vindt u hier en het gebruiksplan hier.


Zomerdiensten Grote Kerk

Op zondag 9 augustus is er geen viering in het Kruispunt. Je bent dan van harte welkom bij de zomerdiensten in en vanuit de Grote Kerk van Breda. Je kunt je tot zaterdag 12.00 uur aanmelden om aanwezig te zijn in de Grote Kerk via www.pknbreda.nl/formulier, maximaal 100 mensen per dienst. Deze dienst is achteraf ook online te beluisteren. Voor meer informatie over de Zomerdiensten in de Grote Kerk, zie www.pknbreda.nl

.

6 september startzondag met aandacht voor 50-jarig bestaan

Eind september is het precies 50 jaar geleden dat het initiatief voor een eigen kerkgemeenschap in Prinsenbeek werd genomen. Hier hopen we met veel gemeenteleden bij stil te staan tijdens een feestelijke startzondag op 6 september. Gedacht wordt aan een bijeenkomst in de open lucht. Houdt u de datum alvast vrij?

Tikkie 7-6

De collecte van zondag 2 augustus 2020 is bestemd voor
Stichting Steungezin Breda

 In de gemeente Breda hebben veel mensen het niet breed en een al dan niet onverwachte, grote uitgave zorgt dan voor veel problemen. Het kan gaan om een fiets die noodzakelijk is voor school of werk, kinderschoenen of kleding waar de kinderen uit gegroeid zijn, een wasmachine die het begeven heeft en dergelijke. Stichting Steungezin zorgt dan na zorgvuldige selectie voor de betaling. Door deze collecte dragen wij bij aan het werk van deze instelling.

U kunt uw gift overmaken met het Tikkie of op:
NL60 ABNA 0459 7501 86
t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Prinsenbeek.
graag met vermelding "St Steungezin "

 

PKN

Jaarprogramma 2019/2020 Het Kruispunt

"Een goed verhaal" is het jaarthema van de landelijke Protestantse Kerk. Ons jaarprogramma 2019/2020 sluit hierbij aan en biedt een grote diversiteit aan mogelijkheden tot gesprek, geloofsverdieping, verstilling, viering, ontmoeting en ontspanning. Er is aanbod door de week en op zondag, voor jong en ouder, voor zoekers en vinders, voor gemeenteleden en gasten. Alle aanbod is open voor mensen uit Prinsenbeek e.o. Lees hier onze verdiepingsfolder voor komend jaar, kijk wat bij je past en noteer de data alvast in je agenda.

likeons

Volg ons op Facebook

Wij zijn natuurlijk ook op Facebook te vinden.
Op de hoogte blijven?
Bezoek dan niet alleen regelmatig deze website, maar volg "Het Kruispunt Prinsenbeek" ook op Facebook.

radio

Wilt u de kerkdienst graag live luisteren of juist een kerkdienst terugluisteren? Dat kan! klik op de radio voor de mogelijkheden.

anbi

Vanaf 1 januari 2014 gelden er nieuwe voorwaarden voor de algemeen nut beogende instelling (ANBI). Lees hier meer over het ANBI.

contact

Mocht u vragen of opmerkingen over de website hebben dan kunt u dit melden bij de webmaster