kerk
handen
knd
all4himm
kerst

Zondag 20 juni

10.30 uur kerkdienst met  bezoekers en online
Voorganger:
Dr. G.P.Th. Bosma uit Breda

Wilt u de viering online bekijken? Klik hier voor de uitzending via Kerkdienstgemist.nl.


Evelyn-2

Welkom in Het Kruispunt of online.
Nu ook met beeld!

Iedere zondag is er om 10.30 uur een kerkdienst in Het Kruispunt. Ook gasten zijn van harte welkom! Tevoren aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen. We houden in de kerk 2 stoelen afstand, dragen tijdens het lopen een mondkapje en er is nog geen samenzang.

Wil je de dienst thuis mee beleven? Dat kan nu ook met beeld! Je vindt de beelduitzending op www.kerkdienstgemist.nl.
Daar staat iedere week ook een digitale Kerkbrief, met liedteksten, lezingen enz. Je kunt de diensten live bekijken of terugkijken op een later moment.

welkom

Welkom

Welkom op de website van Het Kruispunt, Protestantse kerk in Prinsenbeek.

Graag laten wij je zien wie wij zijn, wat wij geloven en wat wij doen, op zondag en door de week. Onze welkomstfolder vind je hier.
We ontmoeten je graag bij een viering in Het Kruispunt (en online ) of bij een van onze doordeweekse activiteiten.
Heb je vragen of wil je persoonlijk kennismaken? Neem dan contact op met onze predikante
ds. Evelyn Quaak-Kloet (06 28167645) of pastor@hetkruispunt.org.

welkom

Het Kruispunt Podcast

- Patrick Anthonissen -
“People who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do”.
Patrick is een maatschappelijk bewogen sociaal ondernemer, die na 10 jaar werken in commerciële bedrijven heeft besloten om als sociaal ondernemer het verschil te maken. Als mede oprichter van NLvoorelkaar en Young Impact heeft hij met vallen en opstaan ervaren dat dit zijn leven echt inhoud geeft. De mooiste quote: “de vraag is niet hoeveel je kunt nemen, maar hoeveel je kunt geven."

Voor meer inspirerende podcasts klik hier

Tikkie

De collecte op zondag 20 juni is bestemd voor
"St. Rolerisuit"

Al sinds 1987 vervoert ‘Rolerisuit’ duizenden mensen in West- en Midden Brabant die door ziekte of een handicap niet of nauwelijks de deur uit komen. Hulpbehoevenden met een kleine portemonnee. Voor het vervoer beschikt de stichting over drie aangepaste touringcars en een kleinere bus. Zij draait volledig op vrijwilligers en ook de chauffeurs werken belangeloos voor Rolerisuit. Het vervoer is niet kostendekkend en om rond te komen is de stichting afhankelijk van giften. Rolerisuit heeft veel last gehad van de coronapandemie. Er hebben vanaf maart 2020 geen bussen meer gereden. De vaste lasten lopen door, zoals de kosten voor het onderhoud van de bussen, verzekering en huisvesting. Ook heeft een lang conflict over vermeende valse concurrentie met commerciële bedrijven een gat in de financiële middelen geslagen. Gelukkig heeft De Hoge Raad dit voorjaar na 8 jaar in het voordeel van de stichting beslist. De financiële reserves zijn op en de stichting zoekt actief naar middelen. Uw gift zorgt ervoor dat de stichting hopelijk het moeilijke jaar 2021 door kan komen en nog vele jaren klaar kan staan voor gehandicapten en rolstoelgebonden ouderen met een kleine beurs.


U kunt uw gift overmaken met het Tikkie of op:
NL60 ABNA 0459 7501 86
t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Prinsenbeek.
graag met vermelding "Rolerisuit"

likeons

Volg ons op Facebook

Wij zijn natuurlijk ook op Facebook te vinden.
Op de hoogte blijven?
Bezoek dan niet alleen regelmatig deze website, maar volg "Het Kruispunt Prinsenbeek" ook op Facebook.

radio

Wilt u de kerkdienst graag live luisteren of juist een kerkdienst terugluisteren? Dat kan! klik op de radio voor de mogelijkheden.

anbi

Vanaf 1 januari 2014 gelden er nieuwe voorwaarden voor de algemeen nut beogende instelling (ANBI). Lees hier meer over het ANBI.

contact

Mocht u vragen of opmerkingen over de website hebben dan kunt u dit melden bij de webmaster