kerk
handen
knd
all4himm
kerst

Zondag 16 mei

10.30 uur kerkdienst met maximaal 30 bezoekers en online
Voorganger:
Ds. S. Dondorp uit Chaam

Wilt u de viering online beluisteren? Klik hier voor de uitzending via Kerkdienstgemist.nl.


Evelyn-2

Welkom terug in de kerk!
Vanaf 9 mei vieringen met kerkgangers in Het Kruispunt

Vanaf zondag 9 mei houden we in Het Kruispunt weer kerkdiensten in aanwezigheid van bezoekers. De vorm van de vieringen blijft ongewijzigd: kort, actueel en met luistermuziek. Wekelijks kunnen maximaal 30 gemeenteleden en gasten de viering in Het Kruispunt bijwonen.
Anderen kunnen live of later meevieren via www.kerkdienstgemist.nl.
De kerkdienst begint om 10.30 uur

Aanmelden vooraf is noodzakelijk. Dit kan iedere week vanaf donderdag via scriba@hetkruispunt.org  of tel. 06-12517970. Bij meer dan 30 aanmeldingen hanteren we de volgorde van aanmelding, al is dat in de praktijk eerder nog niet nodig geweest. Bezoekers kunnen vanaf 10.15 uur plaatsnemen in de kerkzaal – op ruime afstand, met minimaal 2 lege stoelen tussen huishoudens. Bij binnenkomst en tijdens het lopen moet een mondkapje worden gedragen. Er is geen samenzang en na afloop is er alleen buiten, ook op afstand, de mogelijkheid om na te praten.

Maar toch: van harte welkom terug in de kerk!

welkom

Kruispunt Podcast

- Evelyn Quaak Kloet -
"Het goede doen, dan komt het goed".

welkom

Welkom

Welkom op de website van Het Kruispunt, Protestantse kerk in Prinsenbeek.

Graag laten wij je zien wie wij zijn, wat wij geloven en wat wij doen, op zondag en door de week. Onze welkomstfolder vind je hier.
We ontmoeten je graag bij een viering in Het Kruispunt (en online ) of bij een van onze doordeweekse activiteiten. Klik hier voor onze verdiepingsfolder.
Heb je vragen of wil je persoonlijk kennismaken? Neem dan contact op met onze predikante
ds. Evelyn Quaak-Kloet (06 28167645) of pastor@hetkruispunt.org.

emmaus

Doe je mee met een Emmaüswandeling?

Bij een Emmaüswandeling gaan mensen twee aan twee wandelen. Al pratend ervaren ze misschien iets van de onbekende derde. Net zoals de twee leerlingen van Jezus op weg naar Emmaüs een derde persoon tegenkwamen, die met hen op liep en het gesprek kleur gaf. Bij een Emmaüswandeling loop je eerst 10 minuten in stilte en daarna deel je wat je wilt. Een Emmaüswandeling kan op ieder gewenst moment plaatsvinden. Vanuit Het Kruispunt organiseren we dit in de periode tot Pinksteren.
Hoe werkt het? Wanneer je je aanmeldt via pastoraat@hetkruispunt.org
of telefonisch/per Whatsapp bij Esther Monster of Annelies Bruinsma, verbinden zij je aan iemand anders. Onderling spreek je af wanneer en hoe lang je gaat wandelen. Je ontvangt een korte toelichting en enkele gespreksvragen om desgewenst te gebruiken.
Aanmelden kan tot uiterlijk 9 mei. Gemeenteleden en gasten, tieners en volwassenen zijn van harte welkom om mee te doen!

Tikkie

De collecte op zondag 16 mei is bestemd voor
"ZWO Breda/Prinsenbeek"

De collecte van zondag is bestemd voor ZWO Breda/Prinsenbeek .


U kunt uw gift overmaken met het Tikkie of op:
NL60 ABNA 0459 7501 86
t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Prinsenbeek.
graag met vermelding "ZWO"

green

Activiteit in Het Kruispunt,
Het goede leven in de film – Green BookBinnenkort vindt u hier een nieuwe datum.

verdiepingsprogramma

Jaarprogramma 2020/2021 Het Kruispunt

"Proef het Goede Leven" is ons jaarthema. Het sluit aan bij het jaarthema van de landelijke Protestantse Kerk. Het biedt een grote diversiteit aan mogelijkheden tot gesprek, geloofsverdieping, viering, ontmoeting en ontspanning. Er is aanbod door de week en op zondag, voor jong en ouder, voor zoekers en vinders, voor gemeenteleden en gasten. Alle aanbod is open voor mensen uit Prinsenbeek e.o. Lees hier onze verdiepingsfolder voor komend jaar, kijk wat bij je past en noteer de data alvast in je agenda.

likeons

Volg ons op Facebook

Wij zijn natuurlijk ook op Facebook te vinden.
Op de hoogte blijven?
Bezoek dan niet alleen regelmatig deze website, maar volg "Het Kruispunt Prinsenbeek" ook op Facebook.

radio

Wilt u de kerkdienst graag live luisteren of juist een kerkdienst terugluisteren? Dat kan! klik op de radio voor de mogelijkheden.

anbi

Vanaf 1 januari 2014 gelden er nieuwe voorwaarden voor de algemeen nut beogende instelling (ANBI). Lees hier meer over het ANBI.

contact

Mocht u vragen of opmerkingen over de website hebben dan kunt u dit melden bij de webmaster