kerk
handen
knd
all4himm
kerst

Zondag 19 juli

10.30 uur Viering in het Kruispunt en via kerkdienstgemist
Voorganger:
Mw. N. Rijneveld–Schep
De jongste kinderen worden vermaakt in de ruimte van crèche of nevendienst

Wilt u de viering online beluisteren? Klik hier voor de uitzending via Kerkdienstgemist.nl.

klok

Vieringen in Het Kruispunt in juli en augustus 2020

In de zomermaanden bent u wekelijks welkom bij onze zondagse vieringen in Het Kruispunt
en online op www.kerkdienstgemist.nl.
In de kerkzaal is ruimte voor 50 tot 60 personen op 1,5 m afstand. Aanmelden om een dienst bij te wonen is in juli en augustus niet noodzakelijk. Wie helemaal zeker wil zijn van een plekje, kan zich tevoren opgeven via scriba@hetkruispunt.org of 06-12517970.
Dit kan wekelijks tot zaterdag 20.00 uur.
De viering met online uitzending begint om 10.30 uur. Er is bij iedere dienst opvang voor kinderen. In de schoolvakantieweken (19 juli t/m 23 augustus) is er wel crèche, maar geen kindernevendienst. De vorm van de vieringen blijft ongewijzigd: kort, actueel en met luistermuziek. Er is nog geen samenzang en ook geen koffie na afloop.
Alle richtlijnen voor afstand en hygiëne vindt u hier en het gebruiksplan hier.


Zomerdiensten Grote Kerk

Op zondag 26 juli en zondag 9 augustus is er geen viering in het Kruispunt. Je bent dan van harte welkom bij de zomerdiensten in en vanuit de Grote Kerk van Breda. Je kunt je tot zaterdag 12.00 uur aanmelden om aanwezig te zijn in de Grote Kerk via www.pknbreda.nl/formulier, maximaal 100 mensen per dienst. Deze diensten zijn ook online te volgen. Voor meer informatie over de Zomerdiensten in de Grote Kerk, zie www.pknbreda.nl

.

6 september startzondag met aandacht voor 50-jarig bestaan

Eind september is het precies 50 jaar geleden dat het initiatief voor een eigen kerkgemeenschap in Prinsenbeek werd genomen. Hier hopen we met veel gemeenteleden bij stil te staan tijdens een feestelijke startzondag op 6 september. Gedacht wordt aan een bijeenkomst in de open lucht. Houdt u de datum alvast vrij?

Tikkie 7-6

De collecte van zondag 28 juni 2020 is voor Stichting Kalinga op de Filipijnen

Stichting Kalinga is een organisatie die een school heeft op de Payatas vuilnisbelt in Manilla. Deze Papaya School staat voor gratis onderwijs voor kinderen van de vuilnisbelt en de gebieden daar om heen. In deze tijd is er echter geen school (en dus geen onderwijs), maar ook geen eten, want mensen leven daar van dag tot dag. Daarom brengen de leerkrachten van de Papaya School voedsel naar hun 90 leerlingen toe. Voor € 5, - kunnen ze een gezin een pakket geven. Helpt u mee om te zorgen dat zo veel mogelijk gezinnen een voedselpakket krijgen? In dit filmpje. kunt u iets zien van het werk van Kalinga.
Deze gift, ver van huis, wordt u van harte aanbevolen.

U kunt uw gift overmaken met het Tikkie of op:
NL60 ABNA 0459 7501 86
t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Prinsenbeek.
graag met vermelding "Stichting Kalinga "

De collecte van zondag 31 mei was voor de St Bootvluchtelingen
Deze collecte heeft een mooi bedrag van 463 euro opgebracht.

PKN

Jaarprogramma 2019/2020 Het Kruispunt

"Een goed verhaal" is het jaarthema van de landelijke Protestantse Kerk. Ons jaarprogramma 2019/2020 sluit hierbij aan en biedt een grote diversiteit aan mogelijkheden tot gesprek, geloofsverdieping, verstilling, viering, ontmoeting en ontspanning. Er is aanbod door de week en op zondag, voor jong en ouder, voor zoekers en vinders, voor gemeenteleden en gasten. Alle aanbod is open voor mensen uit Prinsenbeek e.o. Lees hier onze verdiepingsfolder voor komend jaar, kijk wat bij je past en noteer de data alvast in je agenda.

likeons

Volg ons op Facebook

Wij zijn natuurlijk ook op Facebook te vinden.
Op de hoogte blijven?
Bezoek dan niet alleen regelmatig deze website, maar volg "Het Kruispunt Prinsenbeek" ook op Facebook.

radio

Wilt u de kerkdienst graag live luisteren of juist een kerkdienst terugluisteren? Dat kan! klik op de radio voor de mogelijkheden.

anbi

Vanaf 1 januari 2014 gelden er nieuwe voorwaarden voor de algemeen nut beogende instelling (ANBI). Lees hier meer over het ANBI.

contact

Mocht u vragen of opmerkingen over de website hebben dan kunt u dit melden bij de webmaster