kerk
handen
knd
all4himm
kerst


Zondag 15 december


In de dienst om 10.00 uur gaat voor:
Ds.Evelyn Quaak-Kloet

Er is jeugddienst en kindernevendienst.
Voor de allerkleinsten is er crèche.

Kerkdienst gemist? Luister nu

PKN

Kerst en Oudjaar 2019

In Het Kruispunt vieren we de geboorte van Jezus Christus met een sfeervolle zangdienst op Kerstavond en een familieviering op Kerstochtend.

 Liefhebbers van popmuziek kunnen hun hart ophalen bij de Top2000 Kerkdienst op zondag 29 december.

We sluiten het jaar samen af met een korte gebedsdienst op Oudjaarsavond.

Na elke viering is er gelegenheid om na te praten en samen iets te drinken.

Hier vindt u alle vieringen op een rij. Wees welkom!

PKN

Oecumenische Taizéviering dinsdagavond 10 december om 19.00 u

In de Adventstijd staan we stil bij de verwachting dat God zelf naar ons toekomt.
Het oecumenisch avondgebed biedt ruimte voor gebed, verstilling en bezinning. We zingen liederen uit Taizé, lezen eenvoudige teksten (geen preek) en er is stilte.
Na afloop is er gelegenheid een kop koffie te drinken en elkaar te ontmoeten. Iedereen op zoek naar een moment van rust is van harte welkom!

PKN

Vervolg Leeskring "Bonhoeffer" woensdagavond 11 december

Geloven was voor Bonhoeffer geen zaak van theorie maar praktijk. Steeds duidelijker zag hij dat het erom ging de boodschap van de Bijbel te leven in de werkelijkheid van vandaag.

In het jaar 2020 is het 75 jaar geleden dat Bonhoeffer zijn leven verloor als gevolg van zijn gelovige keuzes. Wij lezen samen een pas verschenen boek: Voor het leven, de spiritualiteit van Dietrich Bonhoeffer, geschreven door Kick Bras (theoloog en schrijver) waarin we ontdekken hoe Bonhoeffer zijn geloof gestalte gaf in zijn eigen leven en hoe hij erover sprak in preken, brieven en boeken. Maar ook hoe wij in deze tijd, door hem gestimuleerd, zelf onze weg kunnen vinden en kiezen voor het leven.

Opgave bij Gerard van Wingerden, (hij bestelt boeken) klik hier

PKN

Jaarprogramma 2019/2020 Het Kruispunt

"Een goed verhaal" is het jaarthema van de landelijke Protestantse Kerk. Ons jaarprogramma 2019/2020 sluit hierbij aan en biedt een grote diversiteit aan mogelijkheden tot gesprek, geloofsverdieping, verstilling, viering, ontmoeting en ontspanning. Er is aanbod door de week en op zondag, voor jong en ouder, voor zoekers en vinders, voor gemeenteleden en gasten. Alle aanbod is open voor mensen uit Prinsenbeek e.o. Lees hier onze verdiepingsfolder voor komend jaar, kijk wat bij je past en noteer de data alvast in je agenda.

likeons

Volg ons op Facebook

Wij zijn natuurlijk ook op Facebook te vinden.
Op de hoogte blijven?
Bezoek dan niet alleen regelmatig deze website, maar volg "Het Kruispunt Prinsenbeek" ook op Facebook.

"Zin, Zout & Zegen"

"Zin, Zout & Zegen" is een radio programma dat een reis door Nederland maakt met aandacht voor authentieke geloofsverhalen en de rol van "geloof" in het dagelijkse leven. Op Paaszondag is "Zin, Zout & Zegen" met François Olsthoorn meegegaan naar onze gemeente.
Luister
hier naar het interview en hoor wat hem naar de kerk brengt en wat hij mee naar huis neemt; de nieuwe week in.

radio

Wilt u de kerkdienst graag live luisteren of juist een kerkdienst terugluisteren? Dat kan! klik op de radio voor de mogelijkheden.

anbi

Vanaf 1 januari 2014 gelden er nieuwe voorwaarden voor de algemeen nut beogende instelling (ANBI). Lees hier meer over het ANBI.

contact

Mocht u vragen of opmerkingen over de website hebben dan kunt u dit melden bij de webmaster